Александритен лазер

Какво знаете за лазерната епилация? А за лазерите, с които се извършва тя?

Ако искате да получите най-добри резултати след лазерно епилиране, трябва добре да проучите и да изберете опитен лазер център с модерна и безопасна технология. Следете и за персонала, който извършва процедурите – до колко лицата са квалифицирани да извършват манипулациите, знаят ли как се работи с дадената апаратура и т.н.

В своята история на развитие, лазерите за епилация често са предизвиквали нежелани ефекти като изгаряне, пигментация на кожата, подуване и други неприятни последици. Това, разбира се, е било във времето, когато технологиите за лазерно епилиране не са били така развити, а по-скоро още са се усъвършенствали. Днес, в практиката, се използват няколко вида лазери, като за всеки се твърди, че е достатъчно конкурентно способен и качествен. Истината обаче е, че най-добрият лазер, предназначен единствено за лазерна епилация е т. нар Александритен лазер.

Много малко клиники и центрове у нас, които предлагат услугата лазерна епилация, работят с този вид модерна технология. Иновацията Александритен лазер разполага с редица завидни характеристики, които превъзхождат тези на създаваните преди него.

Да започнем с това, че лазер Александрит е най-бързият лазер, проектиран някога. Това прави епилацията с него приложима дори и в най-натоварения график. Благодарение на него, лазерното епилиране стана възможно по всяко време на годината, тъй като тази модерна технология не се влияе от метеорологичните условия, а единствено от Вашата кожа. Едно от престижните отличия на модерният Александритен лазер, е че е обявен за най-ефективен в борбата с нежеланото окосмяване.

Епилацията с него е изцяло безболезнена и комфортна. Неговата ефективност произлиза от дължината на вълната му – 755 Nm. Тези специфични параметри, позволяват на лазерния лъч да достигне до космения фоликул без да уврежда кожата. Александритният лазер излъчва светлинна вълна, която прониква в кожата, привлечена от меланина в косъма. Веднъж достигнал до космения фоликул, лъчът светлина се преобразува в топлинна енергия и трайно уврежда космената структура. Още след първата процедура, с него, се забелязва до 20% премахване на нежеланото окосмяване, а в рамките на 10 дни след манипулацията – космените фоликули започват да опадат.

Най-доброто място да започнете програма по лазерна епилация с Александритен лазер е лазер центърАрмада”. Центърът е специализиран в извършването на процедури на тяло и лице с тази най-нова и ефективна технология. Екипът, който извършва манипулациите е съставен от лекари и медицински персонал, които се грижат за Вашето здраве и приятен престой – през цялото време.

Осигурете си най-добрата лазерна епилация само сега в център „Армада”!

Tag: Александритен лазер, лазер център Армада

Posted from Sofia, Sofia-city, Bulgaria.