Лазерна епилация армада

лазерна-епилация-армада-15

Ако трябва да избирате как да обезкосмите своето тяло или лице – кое ще предпочетете: временното или дълготрайното обезкосмяване? Разбира се и двата варианта имат своите предимства и недостатъци, но добре направеният избор винаги бива воден от ефекта.

Лазерна епилация ефект, за разлика от този, който осигуряват депилиращите средства – остава с години. Това предимство за кратък период от време стана много популярно и вече към лазерната епилация се ориентират хора от всички възрасти. На пръв поглед в това няма нищо лошо, но понякога неправилната обработка и остарялата лазер технология могат да доведат от обратен ефект.

За да избегнете подобни ситуации, можете да се доверите на лазер център „Армада”, който държи на качеството и професионалното обслужване. Подобно на услугата лазерна епилация, лазер център „Армада” също се сдоби с популярност покрай отличния лазерна епилация ефект, който осигурява.

Качеството на услугите в центъра е продиктувано от лазера, с който се обработват зоните, а именно – последен модел лазер Александрит. Той притежава дължина на вълната 755 Nm., благодарение на която достига без проблем до космените фоликули и синтезира висока топлинна енергия, за да ги увреди. Повечето лазери нямаха тази способност и често не премахваха достатъчно добре окосмяването. Лазерна епилация ефект, при обработка на зоните с Александритен лазер, е гарантирано 90% дълготрайно обезкосмяване.

Заповядайте в лазер център „Армада” – уверете се лично!