лазерна епилация пловдив мнения

Лазерна епилация пловдив Ислямска държава (IS) бунтовници са влезли палестинския бежански лагер Yarmouk в Дамаск, активисти и палестински представители казват.

Сблъсъци избухнаха между бунтовниците и групи вътре в лагера, с СЕ превземе големи части от лагера, горепосочените отчети.
Казва ООН около 18 000 палестинските бежанци са вътре в лагера.
Е бунтовници са иззети големи части от територията на Източна Сирия и в цяла Северна и Западна Ирак.
Но това е първата голяма атака на групата в близост до центъра на сирийската столица.
Резиденти Yarmouk казаха BBC Arabic, че членовете на Aknaf Бейт ал-Maqdis, група, образувана от палестинските милиции противопоставят на сирийското правителство, бяха начело на борбата с бунтовниците е заедно с някои безплатни сирийските бойци от армията.
Е бойци са иззели контрол на големи части от лагера, официално с Организацията за освобождение на Палестина, базирана в Дамаск, и на базираната във Великобритания Сирийска обсерватория за правата на човека, каза.
Не е имало официално становище от е за движение.
Деца в риск
UNRWA, агенция на ООН облекчение за палестинските бежанци, се казва в изявление, че сраженията би поставило цивилни Yarmouk, включително голям брой деца: “В крайна риск от смърт, сериозни наранявания, травми и изместване”.
Той настоя за прекратяване на боевете и “връщане към условията, които ще дадат възможност на своите служители да подкрепят и подпомагат цивилни Yarmouk си”.
File снимка: Жителите на обсадения палестинския лагер на Yarmouk опашка, за да получат хранителни доставки в Дамаск, Сирия, 31 Януари 2014
ООН казва Yarmouk е на ръба на хуманитарна катастрофа
Сателитна снимка показва Yarmouk лагер
линия
Анализ: Lina Sinjab, BBC News, Бейрут
Членовете на самопровъзгласилата Ислямска държава нахлуха в южната част на Yarmouk лагер в ранните часове на сутринта и се сблъскаха с Палестинската Лазерна епилация пловдив бригада, Aknaf Бейт ал-Maqdis.
Отчетите показват, че изскочи областта на Хаджар ал-Aswad в южната част на столицата.
Палестинският посланик в Дамаск, Ануар Abdulhadi, заяви пред Би Би че групата е пленил района на лагера в близост до болница Палестина.
Повечето информация идва от палестински представители в райони под контрола на правителството.
Атаката идва дни преди сделката за облекчаване на хуманитарната ситуация на цивилни в лагера беше създадена, за да влязат в действие.
Отчаяние в Yarmouk
Историята на сирийския конфликт
Какво е ислямска държава?
линия
Кървав конфликт в Сирия, която е влязла в своята пета година, е отнел живота на повече от 200 000 сирийци.
Битката между силите, лоялни на президента Башар ал-Асад, бунтовници се противопоставят на неговото управление и джихадистките бойци от ислямската Лазерна епилация държава придвижи също повече от 11 милиона души да напуснат домовете си.
Ал Кайда свързани Джабхат ан-Нусра заловен северозападния град Идлиб от правителствените сили в събота. Това е едва вторият център на провинцията, за да не попаднат в ръцете на бунтовниците, тъй като са били иззети Raqqa март 2013.