Лазерна епилация пловдив форум

Лазерно отстраняване, тялото на нежеланото окосмяване коса е постоянно унищожаване на използване на лазерна светлина.

Лазерната епилация трябва да се направи преди да се срещна с вашия здравен специалист.Това прави преговори в региона трябва да се приложи и перо структура се определя, се говори за лазерно пригодността и възможните резултати.По време на срещата, на лицето, което подава заявлението, медицинската история докладвано от лекари и фармацевтични приложения, прехвърля на очакванията и въпросите на лекаря.В резултат на интервюто подходящия вид лазер за лазерна епилация и правилното доза се определя от лекаря лазерна епилация  лекари преместване лазерна епилация, преди да направи тест на практика на тези, които считат за подходящи изпитвания за ефектите върху кожата и косата. Започва след лазерна епилация устройства епилация на лазерна епилация и определяне на дозата.

Успехът на лазерна епилация, зависи от това, което?

Избор на устройство: първата стъпка към успешен лазерна епилация е изборът на правилното устройство.

Цветът на кожата: да бъде ясно на цвета на кожата на лицето, което се прилага, е изгодно на практика.Тъй като увеличението на дозата може да бъде по-удобно леки типове кожа. По-високата доза лазер, за по-голям успех.

Цвят на косата: косата гъста с лазерна епилация пловдив в по-голяма ефективност. Това е, което го прави, така че защо да е толкова успешна, тъмно лазерна епилация. В фини косъмчета имат малка или никаква активност на всички. Диодни лазери могат да осигурят ефективност в редица добре подбрани тънка коса.

Региони за изпълнение на обезкосмяване:Епилация е един от най-трудните зони на лицето.Диодни лазери са идеалният избор за областта на лицето. Александрит лазерно областта на лицето трябва да се избягва. Мишниците гениталната област и долната част на крака са най-добре, предприети в отговор на лазерна епилация.

Пол: Жените са по-благоприятни за лазерна епилация. Е по-нисък от средния успех при мъжете и жените. Ако хирзутизъм при жени хормонално индуцирана, е необходимо за лечение на болестта.

Как е лазерната епилация?

Лазерният лъч, генериран в  лазерна епилация пловдив устройство е приложена към кожата с ръчен инструмент. На площ от 15 мм в диаметър, се сканира с един изстрел в даден момент. Лазерна епилация и да направи хората, които трябва да носят защитни очила по време на процеса. В структурата на косата и светлината се прилага върху кожата, която се поддържа от черен багрило в името на меланин. Held светлинната енергия се преобразува в топлинна енергия прави. Космените фоликули преминават за нагряване разрушава космения фоликул в момент, в милисекунди. Този път звучи като леко щипане на иглата, подуване и се наблюдава зачервяване на кореновите власинки. Тези признаци показват, че засегнатите космите. Чрез въздух и контакт с кожата охлаждане, предоставена от устройството по време на работа се поддържа, намалява болката и странични ефекти. Дори и сега се наблюдава, че еритема и едем при охлаждане.