Лазерна Епилация цени

Бръчки

Лазери също се използват за лечение на бръчки.Няколко производители са получили FDA лазерна епилация клирънс претенция третиране на бръчки, докато други могат да твърдят, пилинг на кожата. Пациентите са докладвани зачервяване на кожата, която продължи от един до четири месеца. Болката беше лека и може да се третира с над-на борсата аналгетици. Потребителите трябва да имат предвид, че кожата на абразия, дали постига чрез лазери, химикали или абразивни материали, означава премахване на една или повече слоеве на кожата, което може да бъде болезнено и може да предизвика зачервяване, подуване или белези, в зависимост от това как всеки човек лекува.

Хората обмислят тази процедура трябва да се консултират с дерматолог или производителя да определи дали те ще бъдат добри кандидати. Не пропускайте да попитате вашия дерматолог за копие от етикета на пациент за конкретната лазерно устройство, използвано да разбере рисковете.


Стоматологично лечение

Няколко производители са получили разрешение за аргон и въглероден двуокис, лазери, за да активирате зъб-избелващи разтвори и за лечение на заболявания на венците. Няколко лазери имат разрешение за ползване твърда тъкан на зъба. На 07 май 1997 FDA изчиства първия лазерната система за лечение на кариес, лазер Erbium YAG направено от Premier лазерни системи. Наскоро Американската стоматологична Technologies получили разрешение FDA да предлага лазерно си за кариес отстраняване;тя не се вдига, за да се премахне зъбния емайл.

Проучвания, проведени от производителите показват, че лазерът е толкова безопасно и ефективно, като високоскоростен тренировка за премахване на кариесите и подготовката кухина за пълнене. Проучване на производителя е посочено, че по-малко пациенти, необходими упойка за болката. Всички въпроси, свързани с този метод на лечение кухина трябва да бъдат насочени към вашия стоматолог, който може да ви осигури с етикетирането на пациентите, включително рисковете за конкретната лазера.

 


EYE ХИРУРГИЯ

Лазери могат да бъдат използвани за лазерна епилация пловдив мнения отстраняване на тъкан в операция на очите, както добре. Това може да включва отстраняване на тумори, катаракта, или пролифериращи общи за диабетна ретинопатия кръвоносните съдове. Няколко производители имат лазери, получили разрешение за фоторефрактивния кератектомия (PRK) и Laser-Assisted В Ситу кератомилеза (LASIK), две процедури за коригиране на късогледство, далекогледство, астигматизъм и. Лазерът се използва за преструктуриране на роговицата и да се фокусира правилно изображения върху ретината. За информация относно операция на очите и които лазери са получили разрешение, можете да получите достъп LASIK Сайт на FDA . Както и при другите видове етикети пациент, не забравяйте да попитате лекаря за етикетирането на пациент за конкретната лазерно устройство се използва.


Други медицински цели

Някои лазери са освободени за медицински цели, като например премахване на тъканите. Тъй като топлината от лазери cauterizes кръвоносните съдове, има по-малко кървене в сравнение с Скалпел употреба. Обикновено, FDA дава производители общи хирургични сглобки; с цел насърчаване на лазера за специфична хирургична процедура, производителите трябва първо да предоставят FDA с клинични доказателства, че техните лазери са безопасни и ефективни за конкретната процедура. Ако желаете да научите дали конкретен лазер е изчистен, за конкретна индикация, можете да се свържете на потребителите щаб на FDA. Вие ще трябва да въведете името на производителя и точното наименование на продукта на устройството, преди да се свържете с персонала на потребителите.


ЛЕКАРИ

Членки регулират, които могат да използват лазери за различни терапевтични процедури.Медицински лазерна епилация пловдив са с рецепта устройства, обявени за продажба само на лицензирани практикуващи. Трябва да се консултирате с вашия лекар лицензиране борда състояние да определи лицата, които отговарят на лицензиран практикуващ във вашата държава.


Биостимулация лазери

Биостимулация лазери, наричани още ниско ниво лазерна терапия (LLLT), студени лазери, меки лазери, или лазерна акупунктура устройства, бяха разрешени за пускане на пазара от FDA през пред пазарна Уведомление / 510 (к) процес като допълнителна устройства за временно облекчаване на болката. Тези разрешения са били базирани на представянето на клинични данни в подкрепа на твърденията си. FDA ще разгледа подобни молби за тези и други вземания с решението да се изисква клинични данни са на индивидуална основа, като се вземат под внимание, както на устройството и на вземането.


LASER радиационна безопасност

Всички лазерни устройства разпределени както на хората и животните лечение в САЩ са предмет на задължителни стандарти за изпълнение. Те трябва да отговарят на Федералния стандарт лазерен продукт и трябва да подаде “първоначален доклад” за Office за съответствие CDRH, преди да разпространение на продукта (виж 21 CFR 1000-1040.11). Този стандарт за изпълнение определя показатели за безопасност и етикетиране, че всички лазерни продукти трябва да имат, за да се осигури адекватно равнище на безопасност за потребителите и пациентите. Производител лазерен продукт трябва да удостовери, че всеки модел съответства на стандартния преди въвеждането на лазера в търговията на САЩ. Това включва разпределение за използване по време на клинични изпитвания, преди утвърждаването устройство.

Сертифициране на  лазерна епилация пловдив означава, че всяка единица е преминало проверка за гарантиране на качеството и че отговаря на стандарта за производителност. Фирмата, която удостоверява, лазерен продукт поема отговорността за отчитане продукт, архив с данни, и уведомяване на дефекти, отклонения в, и случайно облъчване събития, както е посочено в раздели 21 CFR 1000-1010. A сертифицираща на лазерен продукт е длъжен да докладва на продукта чрез Доклад лазерен продукт, представен пред CDRH. Отчетните ръководства и свързаната информация за нормативната уредба са на разположение отРадиационно продукти излъчващи  сайта. Разпределението на всички сертифицирани лазерни продукти в международен план също ще изисква представянето на отчета.